بلاگ

Image blog
ماساژ

تاریخچه ماساژ

ریشه کلمه ماساژ از منابع مختلف مشتق شده است ریشه لاتین ماساژ و ریشه یونانی ماسئین یا ماسو به معنای لمس ،دست زدن ، فشار دادن یا مالیدن می باشد. فعل فرانسوی ماسر نیز به معنای مالیدن آمده است . ریشه عربی مس یا مسح و ریشه سانسکریت  به عنوان فشار آرام ترجمه شده است. اسناد تاریخی نشان می دهد ماساز قدیمی ترین شکل درمان جسم و روح است . یکی از نخستین مراجع مکتوب در رابطه با ماساژ را می توان در کتاب طب سنتی چینی یافت که تاریخ آن به قبل از میلاد باز می گردد که درآن ماساژ ماهیچه ها و پوست از شایع ترین شیوه های درمان است . داستان ماساژیا تاریخچه ماساژدرمانی به حدود 2700 سال قبل برمی گردد. در متن کتاب امپراتور زرد ( کتاب مرجع  طب داخلی طب چین )برای درمان فلج و تب و لرز به ماساژ پوست و پا توصیه شده است.در میان ملل و اقوامی که در گذشته از ماساژبه شکل وسیع تری استفاده می کردند میتوان از مصری ها ،ایرانیان ،یونانیان ،چینی ها و ژاپنی ها نام برد و همین طور از بین دانشمندان و اطباء قدیمی که از تکنیک های ماساژ استفاده می کردند می توان به "بقراط" و "ابو علی سینا" اشاره کرد . بقراط به نتایج سودمند مالش و ماساژ در تامین و باز گرداندن نیروی عضلانی افراد ناتوان تا حدی پی بردو برای درمان بعضی از عوارض مفصلی و عضلانی از این روش ها استفاده نمود.

بقراط ( 460-380 قبل از میلاد )از ماساژ آرام ،بعد از جا انداختن شانه استفاده می کرد.

ابوعلی سینا (1037-980 )ماساژ را برای پخش کردن مواد زائدی که در عضلات تشکیل شده توصیه می کرد که باعث رفع خستگی می شد.

 

ماساژ چیست ؟

این واژه یک اصطلاح کلی برای مجموع حرکت ها برای فشار دادن ،لمس کردن و اصطکاک دست با پوست ، عضلات، تاندون ها و روباط هاست. ماساژ ممکن است از یک نوازش کوچک تا یک فشار قوی گسترده باشد.

 

انواع مختلف ماساژ:  ماساژ سوئدی ماساژ معیق ، ماساژ ورزشی ، ماساژنقاط ماشه ای

 

                                                                                       مزایای ماساژ

به طور کلی یک طب جایگزین و مکمل در نظر گرفته می شود و مزایای بسیاری برای درمان تعداد زیادی از مشکلات پزشکی و درمان استاندارد برای آنها دارد. مطالعات کلی در این خصوص نشان می دهد که این کار می تواند در کاهش استرس ، درد و تنش عضلانی مفید باشد. این در حالی است که تحقیقات کامل تر نشان می دهد که ماساژ می تواند برای موارد زیر نیز موثر باشد.

 

. اضطراب                                                       . درد های گیجگاهی

. اختلالات گوارشی                                            . سندروم درد میوفاسیال

.فیبرومیالژیا                                                   . صدمات بافتی

.سردرد و بی خوابی مربوط به استرس                    .آسیب های ورزشی

 



 

آخرین بلاگ ها
Image blog
ریکاوری بعد از ورزش چیست؟
Image blog
فواید فیزیولوژیکی یوگا
Image blog
اعتیاد به ورزش